Skip links
Inhoud

Veldhoven Kipproducten

Veldhoven Kipproducten verrast op Vlees 2015

Tijdens Vlees 2015 laat Veldhoven Kipproducten wederom van zich horen. De beurs die plaats vindt in de Jaarbeurs in Utrecht is de aftrap voor de nieuwe innovaties van Veldhoven Kipproducten die u als slager en poelier zeker niet mag missen!

Volgens bronnen staat er iets unieks te gebeuren... Het is nieuw in de markt en alleen bij Veldhoven Kipproducten verkrijgbaar. Voor slagerij en poelier schijnt het iets te zijn waarmee onderscheidend vermogen wordt toegevoegd aan het assortiment. Maar wat het is? Daar zijn we nog niet achter...

Rick Veldhoven, algemeen directeur van Veldhoven Kipproducten: "Op dit moment zijn wij druk in de weer met de laatste voorbereidingen, helaas kan ik nog niets prijs geven. Maar zoals u van ons gewend bent, zullen we wederom verrassen! Ik nodig iedereen van harte uit op onze stand 4B064. Het is echt iets waar de consument om vraagt!"

Ontwikkeling in kip
Veldhoven Kipproducten levert verse topproducten zoals kip, kalkoen, wild en kant-en-klaar-maaltijden aan slagerijen en poeliers. In de ambachtelijke uitsnijderij staan kwaliteit en maatwerk centraal. Veldhoven kipproducten lanceerde in 2013 de succesvolle kipconcepten Tante Door en Veldhoen. In beide concepten staan transparantie in opgroei en leefwijze centraal.

Meer informatie
Wilt u meer weten over Veldhoven Kipproducten? Bezoek stand 4B064 of bekijk de site www.veldhovenkipproducten.nl


Snelkoppelingen