Skip links
Inhoud

Theodor Brocks GmbH & Co. KG

Theodor Brocks GmbH & Co. KG

De firma Theodor Brocks GmbH & Co KG is een gespecialiseerde groothandel voor de food-sector.  Bij ons vind u alles voor uw slagerij, horeca, grootkeuken en alles op het gebied van klimaat- en koeltechniek.

Brocks GmbH & Co. KG is sinds vier generaties een vakkundige en succesvolle partner voor industrie- en ambachtsbedrijven, in Duitsland, Nederland als ook in andere delen van Europa.

Onze klanten zijn zowel slagerijen als grotere bedrijfen in de vleesindustrie.

Wij hebben twee kernactiviteiten: benodigheden + machines.

 

Benodigdheden: We hebben alle gangbare artikelen op het gebied van specerijen, kunst- en natuurdarmen, hygiëne en reinigingsmiddelen, als ook verpakkingsmateriaal en bedrijskleding in ons magazijn.

In de machinesector bieden wij een compleet progamma nieuwe en tweedehands machines voor de horeca en vleesverwerkende sector. Onderhoud en reparaties worden vakkundig uitgevoerd door eigen gekwalificeerde medewerkers.

Het bedrijf is gevestigd in Kevelaer (Duitsland) nabij de grens met Nederland. Het personeel omvat ca. 35 werknemers.

Onze medewerkers staan in voor een efficiënte en vooruitstrevende klantenservice in combinatie met optimale transport- en logistieke diensten.

Om u op de hoogte te houden van de nieuwste trends en technieken organiseren wij regelmatig product- en productie-informatiedagen met o.a. Seydelmann, Frima, Rational, Frey, Günther en Poly-Clip.

Sinds 1923 zetten wij in op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Verdere informatie over ons bedrijf vind u onder www.brocks-online.de.
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7:30 -17:30 uur.

__________________________________________________________

Op de Slavakto presenteren wij hoogwaardige slagerijmachines

o a. van de merken Seydelmann, Frey, Günther en Irinox.


Snelkoppelingen