Skip links
Inhoud

Sentho

Sentho B.V. is leverancier en uitvoerder voor nieuwbouw- en renovatieprojecten waar complexe  vraagstukken m.b.t. hygiëne, vloeistofdichtheid en/of isolatie van verwerkingsruimten opgelost moeten worden.  Sentho B.V.  is gespecialiseerd in de montage van hygiënische, vloeistofdichte  en/of isolerende  wand- , plafond- en vloersystemen.  De hygiënische systemen van Sentho worden met name toegepast in verwerkingsruimten binnen de voedselbereiding-, horeca- en zorgsector.

Sentho is werkzaam voor diverse branches waar HACCP van toepassing is. Wij werken met name voor branches die moeten voldoen aan de HACCP voorwaarden. Hierbij kun je denken aan: vleesindustrie, visverwerkende bedrijven, bakkerijen, ziekenhuizen, farmaceutische industrie, carwash- en autobedrijven en sportcomplexen. Bij Sentho denken we niet in problemen maar in oplossingen. Nadat de bestaande situatie is geïnventariseerd, worden de bevindingen met de opdrachtgever geëvalueerd en krijgt de klant een degelijk advies. Van advies tot realisatie.

Met de systemen van Sentho kun je op een eenvoudige, betaalbare en efficiënte wijze je bedrijfsruimten laten bekleden of renoveren.  De Sentho medewerkers zijn gespecialiseerd in het verwerken en monteren van afbouwsystemen conform de EU normen en de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit  (NVWA ). Montage geschiedt volgens de VGM normen (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en VCA (Veiligheids Checklist Aannemers).

Wonderboard dealer

Sentho B.V. is ook dealer van het Wonderboard® HACCP hygiënisch wand- en plafondsysteem. Wonderboard® is geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw en wordt hoofdzakelijk toegepast in ruimten waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld (HACCP-normen) en schoonmaakgemak een vereiste is. 


Snelkoppelingen