Skip links
Inhoud

Den Houdijker Vlees

Den Houdijker Vlees exposeert Aged Beef op Vlees 2015

Op 21, 22 en 23 september organiseert Slavakto ‘Vlees 2015’ in de Jaarbeurs Utrecht. Den Houdijker Vlees exposeert op Vlees 2015 een bijzonder product: Aged Beef!

Aged Beef is dry aged rundvlees. In de speciaal daarvoor bestemde koelcel rijpt het vlees minimaal 21 dagen onder ideale omstandigheden. Het vlees krijgt door het droog rijpen een opvallend diepe smaak.

Op Vlees 2015 exposeert Den Houdijker Vlees Aged Beef. Bezoekers maken kennis met het rijpingsproces en  de kok laat bezoekers proeven wat Aged Beef echt zo bijzonder maakt. Ook presenteert Den Houdijker Vlees de nieuwste ontwikkeling: het skin-verpakken van Aged Beef. Aged Beef blijft door de skinverpakking langer vers met behoud van kleur en smaak.

Den Houdijker Vlees hoopt u te mogen verwelkomen op Vlees 2015! Alvast meer weten? Kijk op www.agedbeef.nl of www.denhoudijker.nl.

Standnummer 3D025






Snelkoppelingen