Skip links
Inhoud

Degens

Degens levert exclusief aan de ambachtelijke versspecialist. Wij willen u als versspecialist daarom ondersteunen om van vlees, kip, vis, AGF of delicatessen echt iets bijzonders te maken. Uw klanten weten échte smaak te waarderen, dus hier is onze toegevoegde waarde het grootst. Wij stellen onszelf elke dag de vraag: Hoe kunnen we u het béste ondersteunen? Door enerzijds kruiden en specerijen te leveren waarmee u uw klanten de kwaliteit biedt waar zij op rekenen en anderzijds met dié ingrediënten nieuwe smaakinnovaties te ontwikkelen waarmee u  uw klanten keer op keer kunt verrassen.

Om samen succesvol te zijn is een goede samenwerking van groot belang. In de ruim 90 jaar van ons bestaan hebben we een hechte relatie met veel van onze klanten opgebouwd en daar blijven we continu in investeren door kennis te delen en steeds uitmuntende service te bieden. Dit maken we waar door te werken in kleine teams, met mensen uit het vak. Zo heeft u altijd een gesprekspartner met kennis van zaken en kunnen wij klantvragen echt doorgronden en steeds inspelen op uw wensen.

Inspireer uw klanten met nieuwe smaaksensaties door u zelf te laten inspireren op onze stand 4A081 op de Slavakto. Graag tot ziens!


Snelkoppelingen