Skip links
Inhoud

Bieze

Introductie Cookking in Nederland

Topproducten, met een rijke Belgische smaak
Bieze Foodservice introduceert het Belgische merk CooKKing op de Nederlandse markt. CooKKing biedt een uitgebreide lijn met culinaire vis- en vleesgerechten, soepen en sauzen. CooKKing onderscheidt zich door hoogwaardig kwalitatieve ingrediënten te laten samensmelten met glanzende sauzen.

Assortiment

Het assortiment is dynamisch en afgestemd op speciale momenten. Zoals het wildseizoen en kerst. Wat dacht u van een stoofpotje met malse stukjes konijnfilet gegaard in bruine saus met champignons, ui en St-Bernardusbier uit Watou of malse eenden filet in sinaasappelsaus.

CooKKing heeft een reeks aan basisproducten, die het hele jaar verkrijgbaar zijn. Zoals een Kalkoenpochette met portosaus,  overgoten met een heerlijke Port saus. Of fijn gekookte verse tongrolletjes met grijze garnalen en paddenstoelen in een heerlijke witte wijnsaus. Dit assortiment bevat daarnaast ook heerlijke soepen en sauzen, zoals de Fine Champagnesaus.

Promotiepakket traiteur & versspecialist

Met de culinaire bereidingen van CooKKing bent u in de gelegenheid uw klanten verrassende en culinaire producten aan te bieden. En creëert uw klant in een handomdraai een feest op tafel!

Ter ondersteuning van de verkoop in uw winkel bieden wij een promotiepakket aan. Dit pakket bestaat onder andere uit; een combinatiewaaier met tips en bereidingsadviezen, receptenleaflets, prijskaartjes en sfeerbeelden voor bijvoorbeeld uw instorescherm.

Jebo vissalades

Naast de producten van CooKKing presenteren wij ook een selectie van het luxe assortiment vis- en vleesalades van Jebo.

Proeven

Proef en beoordeel de producten van CooKKing & Jebo op de Slavakto.  Wij zien u graag op standnummer 4B026.


Snelkoppelingen