Skip links
Inhoud

Vlees 2015 geslaagd verlopen

24 september 2015 09:21

Drie dagen vol inspiratie, kennisdeling en innovatie; het bestuur van de Stichting Slavakto kijkt terug op geslaagde dagen. We hebben uiteindelijk ruim 6.000 slagers, bedrijven en geïnteresseerden mogen ontvangen; er zijn tientallen prijzen uitgereikt; de exposanten hebben de bezoekers veel nieuws laten zien en proeven. Kortom, het was genieten van ons prachtige ambacht met veel enthousiaste reacties tot gevolg!

De winnaars
Vlees 2015 stond volop in het teken van de prijsuitreikingen. Hieronder de winnaars op een rijtje.

Lekkerste Gehaktbal:                                                Keurslager Van Hest, Goirle
Lekkerste gehaktvariant:                                          Slagerij Beerens, Eindhoven
Internationaal juniorenkampioen                               Gerrit Jan van de Weg, Oosterwolde
Algemeen Nationaal Kampioen                                Dennis van Dun, Waalwijk
International Young Butchers’ competition:              Zwitserland met Claudia Jaun en Luzia                                                                               Mathys

Een overzicht van de rubriekskampioenen van de ambachtelijke vakwedstrijden en industriële productkeuringen is te vinden op www.vlees2015.nl.

Recordaantal inzendingen
De jury gaf aan dat het niveau van de vakwedstrijden ongekend hoog was. Ze hebben tijdens de keuringsdagen genoten van alle mooie én lekkere producten. Het aantal inzendingen van de vakwedstrijden heeft tevens een nieuw record bereikt! In totaal zijn er 2.275 ambachtelijke producten ingezonden voor jurering.

Industrie
Bij de keuring Industriële versproducten pakte De With Vleeswaren uit Waardenburg de meeste prijzen. In drie van de zes categorieën gingen zij er met de prijzen vandoor.

Slavakto 2018
De volgende editie van de Vlees/Slavakto vindt plaats in 2018. In de tussentijd kunt u terecht op de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) en de Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM).

« Terug


Snelkoppelingen