Skip links
Inhoud

Recordaantal inzendingen ambachtelijke vakwedstrijden

14 september 2015 14:02

Met maar liefst 2.284 inzendingen voor de ambachtelijke vakwedstrijden kan de organisatie spreken van een heus record. Na de intensieve productkeuring zullen de winnaars maandag 21 september tijdens een speciale en feestelijke uitreiking op Vlees 2015 bekend worden gemaakt. De winnaars kunnen dan ook op de foto met tv-kok René Pluijm, die tevens de prijzen zal uitreiken.

Recordaantal inzendingen
Het aantal van 2.284 inzendingen, waarvan 222 producten door jongeren zijn ingezonden, is een record. Nooit eerder werden er zoveel producten ingezonden voor de vakwedstrijden. ‘Als organisatie zijn we erg blij met dit geweldige aantal inzendingen, een record! Het laat zien hoeveel enthousiasme en passie de ondernemers en hun medewerkers hebben die dag in, dag uit met dit prachtige ambacht bezig zijn’, aldus Wim van den Brink, voorzitter van stichting Slavakto. Dit weekend worden de producten grondig gekeurd, waarna ze vanaf maandag op Vlees 2015 gepresenteerd worden.

Op de foto met tv-kok René Pluijm
De winnaars krijgen hun prijs uitgereikt door tv-kok René Pluijm, onder andere bekend van het tv-programma Pluijm’s Eetbare Wereld. Daarna is er gelegenheid om met René Pluijm op de foto te gaan. De bekendmaking vindt op maandag 21 september plaats om 18.00 uur tijdens Vlees 2015 in de Jaarbeurs, Utrecht.

Vlees 2015: Vleesbelevenis
Vlees 2015 vindt plaats van 21 t/m 23 september in de Jaarbeurs, Utrecht.Bezoekers kunnen zich gratis registreren via www.vlees2015.nl. Tijdens Vlees 2015 kan men gratis parkeren bij de Jaarbeurs.

« Terug


Snelkoppelingen